Primăria Oradea a anunțat că, începând de marți, se închide traficul rutier pe strada Nojoridului din cartierul Grigorescu, pe tronsonul delimitat de străzile Ivanyi Odon și Lucian Drimba, pentru refacerea asfaltului și montarea de capace autonivelante.

Restricțiile se vor păstra până pe 11 august, dar nu îi vor afecta pe riverani. 

„De marți, 30 iulie, până duminică, 11 august, circulația pe strada Nojoridului va fi închisă complet pe tronsonul cuprins între străzile Ivanyi Odon și Lucian Drimba din cartierul Grigorescu (cu excepția riveranilor), în vederea refacerii covorului asfaltic. Totodată, vor fi montate și capace autonivelante”, se arată într-o scurtă informare trimisă luni de biroul de presă al Primăriei Oradea. 

În comunicat se precizează că „lucrările sunt realizate în colaborare cu Consiliul Județean Bihor, în vederea deschiderii circulației publice pe noul drum de legătură Oradea - Nojorid”. Traseul acestuia pornește din apropierea străzii Nojoridului. 

Noua șosea este aproape finalizată, având o lungime totală de 8,3 kilometri, dintre care centura propriu-zisă este de 5 kilometri între Oradea și Apateu, plus două bretele de legătură cu DN 79, una la intersecția cu drumul comunal care duce spre Livada, în lungime de peste 1,6 km, și alta spre centrul comunei Nojorid. Drumul se va intersecta și cu Inelul Rutier Metropolitan.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!