Timp de o săptămână, circulația rutieră pe strada Ecaterina Teodoroiu, așa-zisul drum expres din interiorul Oradiei, va fi închisă, pentru că se vor reface rosturile de dilatare de pe viaductul de aici, a anunțat luni Primăria Oradea.

Concret, circulația va fi închisă între 20 și 27 august, pe tronsonul de la intersecția cu str. Feleacului și intersecția cu str. Graurilor. Asta înseamnă că șoferii care vor veni dinspre strada Făcliei vor putea doar să facă dreapta, spre strada Graurilor, la intersecția semaforizată, fără a merge înainte, pe viaduct.

De asemenea, din sensul giratoriu de la intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu și Feleacului, șoferii care vin dinspre str. Izvorului nu vor putea să meargă tot înainte, ci doar să iasă din sens spre Gheorghe Doja sau spre Feleacului.

Pe de altă parte, Primăria a anunțat restricții de trafic, dar fără închiderea completă a străzilor, pe arterele Evreilor Deportați (la intersecția cu Avram Iancu) și Matei Basarab.

Aici, pentru înlocuirea rețelelor de apă și de canalizare, între 20 august și 8 septembrie, va fi închisă câte o bandă de circulație, în funcție de cum vor avansa lucrările.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!