O tânără orădeancă, Timea N., a primit un mail cel puţin straniu după ce a răspuns unui anunţ de angajare postat pe platforma Olx.ro pentru un job de asistentă medicală, în anunţ precizându-se doar că este vorba de o clinică privată.

În loc să fie chemată la un interviu, orădeanca a primit un mail de la un anume Thomas Markus Aron, care susţinea că este cetăţean german în vârstă de 35 de ani şi care-i propunea fetei să se întâlnească săptămânal la hotel şi în schimbul a două ore de amor să primească 500 de lei.

Fata a postat mailul primit pe pagina de Facebook "Oradea suntem noi" scriind: "Mi-e scârbă!".

În mailul respectiv – care ar putea fi o glumă proastă sau o încercare de a atrage tinere naive – aşa zisul neamţ transmitea, în română, că are 35 de ani, are multe companii şi vizitează des Oradea. "Având în vedere că îmi sunteţi foarte simpatică aş dori să vă sprijin financiar în schimbul unei relaţie (!) intimă, aş dori discreţie maximă".

"Sunt dispus să vă ofer în fiecare săptămână 500 lei şi 2.000 lei lunar. Ar fi vorba să ne vedem odată pe săptămână la un Hotel pentru câte 2 ore! Totul ar fi discret nimeni nu trebuie să ştie despre relaţia asta. Cer şi ofer discreţie maximă!".

Contactată de BIHOREANUL, tânăra a spus că a răspuns unui anunţ postat pe platforma Olx şi a trimis un CV de-al ei direct prin platforma respectivă. Fata spune că în anunţ nu se preciza despre ce clinică privată e vorba, dar a decis să aplice oricum.

După ce şi-a postat păţania pe "Oradea suntem noi", tânăra a fost contactată şi de alte orădence care au păţit la fel, inclusiv în urmă cu câţiva ani. Între timp, anunţul respectiv de "angajare" a fost şters.

Învăţătură de minte şi pentru alte persoane!