Un orădean a sesizat BIHOREANUL că, dincolo de renumele pe care Oradea şi-l doreşte, acela de oraş civilizat cu oameni educaţi, există şi persoane care dovedesc contrariul. 

Acesta a fotografiat un grup de adolescenţi care urcaseră la distracţie într-un ansamblu de joacă, cu tobogan, amplasat într-un spaţiu verde de pe Alexandru Cazaban. La un moment dat, unul dintre ei a urinat în locul de joacă, chiar şi pe toboganul care urma să fie folosit de micuţi.

S-a întâmplat luni după amiază, în jurul orei 18. "Copil pe la 14-16 ani estimativ. A început să scoată organul masculin, cu care oricum se lăuda pe aici în parc, şi a început să urineze pe tobogan. Pe urmă prin parc, tobogan şi cam tot ce a ajuns în jetul lui. Asta este educaţia şi cultura oamenilor din cel mai frumos oraş... Uite că are şi părţi mai puţin frumoase", a scris orădeanul în sesizarea transmisă BIHOREANULUI

Totodată, cititorul a precizat că a sesizat luni după amiaza situaţia prin intermediul aplicaţiei Oradea City Report. Potrivit Ancăi Grama, purtătoarea de cuvânt a Primăriei, petiţia se află în lucru, iar zona urmează să fie pe de o parte curăţată, iar pe de alta supravegheată mai atent de Poliţia Locală. 

Orădeanul spune că spaţiul verde din acea zonă este populat deseori şi de oameni fără adăpost. De altfel, purtătoarea de cuvânt a Primăriei a precizat că în trecut Poliţia Locală a intervenit pentru a-i ridica pe aceștia.