Un echipaj de jandarmi care verifica actele unui transport de lemne suspect, într-un sat din judeţul Argeş, a fost atacat de hoţii prinşi. 

Digi24.ro scrie că şoferul unui autoturism de teren a încercat să treacă cu maşina peste oamenii legii. Ca să-i potolească pe scandalagii, jandarmii au tras mai multe focuri de armă în aer. 

"Au fost prinşi cu lemne şi în momentul în care au văzut că au fost prinşi, au solicitat prin telefon prieteni, colegi. Au venit şi au vrut să intre cu maşina peste jandarmi, peste forţele de ordine. Forţele de ordine au acţionat conform legii şi au deschis foc de avertisment, apoi au tras şi în plan vertical. Nu este niciunul rănit. Ce pot să vă spun este că nu o să se întâmple ca forţele de ordine, Jandarmeria, în Argeş, să fie bătută sau atacată, indiferent de cine nu respectă legea", a declarat, la Digi 24, Gheorghe Lupescu, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

Unul dintre agresori a fost încătuşat, dar, în învălmăşeala creată, a reuşit să scape. Anchetatorii i-au identificat pe agresori, zece la număr, şi îi cercetează acum.