Bihorenii cărora le este dor de zilele calde primesc o veste bună. Administrația Națională de Meteorologie a emis luni estimarea meteo pentru următoarele două săptămâni - perioada 7-20 octombrie -, arătând că în Crișana temperaturile vor crește, iar maximele vor fi și de 24-26 de grade.

„Vremea se va încălzi față de zilele precedente, astfel, media regională a temperaturilor maxime în prima zi a săptămânii va fi de 18 grade, iar în perioada 8 – 10 octombrie sunt prognozate valori medii de 24...26 de grade. După acest interval, tendința temperaturii va fi de scădere ușoară, spre o medie a valorilor maxime de 22 de grade, iar din 14 și până 20 octombrie sunt prognozate valori în jurul a 18 grade”, au transmis meteorologii legat de vremea în regiunea Crișana. 

În ceea ce privește temperaturile minime, în aceeași regiune, „de la o medie a acestora de 7...8 grade, se va ajunge la 11...14 grade în perioada 9 – 11 octombrie, iar ulterior sunt estimate valori cuprinse între 6 și 10 grade”. 

ANM transmite că vor fi și ploi în Crișana. „Probabilitatea pentru ploi locale va fi ridicată în intervalul 9 - 12 octombrie și în 14 octombrie, dar și spre finalul intervalului de anticipație (după data 19 octombrie)”, se arată în estimarea meteorologilor.

Vezi estimarea meteo pentru toate regiunile țării:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!