Doi tineri din oraşul Flămânzi au avut o nuntă pe care nimeni n-o va uita în curând. În loc de "tradiţionala" caleaşcă sau limuzină, aceştia au fost conduşi la primărie şi la biserică cu... combina!

Potrivit stirileprotv.ro, cei doi au visat ceva ieşit din comun, iar un om de afaceri neamţ, patronul miresei, a vrut să le îndeplinească dorinţa. Aşa că a modificat o combină agricolă şi chiar el personal i-a dus pe cei doi la primărie şi la biserică.

Utilajul a fost "ajustat" cu o platformă frumos împodibită, cu inimioare, buchete de flori şi o canapea, pe care, în timpul transportului, tinerii însurăţei au stat confortabil.

"Cei care-s mai importanţi sunt aici, în faţă. Eu sunt doar taximetristul. Eu nu am inventat roata olarului, acesta este standard în Germania. Trebuia făcut ceva ce nu face toata lumea", le-a spus jurnaliştilor Roman Kaurzer, patronul miresei.

Gestul tinerilor le-a amintit localnicilor de nunţile de pe vremuri. O bătrânică a povestit, de pildă, cum, la 16 ani şi jumătate, când s-a măritat, mirele ei a luat-o de acasă cu carul cu boi.

Alţii, mai tineri, se gândesc că şi ei vor să-şi organizeze nunta la fel.