Autostrada A2 a fost blocată parţial, vineri, de o turmă de oi însoţită de trei ciobani şi doi măgari, care traversau podul de la Cernavodă.

Evenimentul a fost filmat de pasagerul unui autoturism, care a publicat înregistrarea pe Facebook cu descrierea "delegaţie pe Autostrada Soarelui".

În filmuleţ se vede cum oile, mânate de ciobani, circulă pe un sens de mers, blocând una din cele două benzi. La un moment dat, în video apare şi un echipaj într-o autospecială de poliţie, cu semnalele luminoase pornite, care încearcă să atragă atenția șoferilor ca să nu circule pe banda ocupată de animale.

În final, poliţiştii i-au amendat pe ciobani. 

 "Poliţiştii au identificat persoanele în cauză ca fiind trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 63 de ani. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare totală de 10.005 lei, respectiv 3.335 de lei fiecare, pentru pătrunderea, în calitate de pieton, pe autostradă şi pentru conducerea unei turme de animale pe autostradă", a transmis biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dobrogea pentru Dobrogeatv.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!