Compania de Termoficare a Oradiei anunţă că, date fiind temperaturile ridicate din ultima perioadă, începând de joi, va opri încălzirea către consumatorii din Oradea şi Sînmartin.

"Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultimele zile dar şi prognoza meteo pentru perioada următoare, începând cu data de 11aprilie 2018, vom iniţia procedurile de oprire a furnizarii energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la punctele termice pe care le deservim în municipiul Oradea şi localitatea Sînmartin", anunţă Termoficare.

Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 – 06.00"

Informaţii suplimentare se pot obţine prin intermediul dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate reţelele fixe şi mobile).