După o absență de aproximativ trei ani, complexul Hanul Pescarilor din Săldăbagiu de Munte, situat la doar 5 kilometri de centrul municipiului Oradea, se pregătește să se redeschidă și să ofere oaspeților o experiență de neuitat.

Această oază de relaxare și distracție, situată în mijlocul naturii, oferă vizitatorilor săi un tărâm de poveste, unde se regăsesc un lac înconjurat de filigorii, piscine, săli de evenimente, camere de cazare, un teren de minifotbal și, nu în ultimul rând, celebrul restaurant Hanul vechi.

Marea deschidere a restaurantului Hanul vechi este programată pentru vineri, 20 octombrie, începând cu orele 18:00, sub acordurile tarafului Adi Miescu. Acest eveniment marchează începutul unei noi ere pentru Hanul Pescarilor și promite să ofere clienților o experiență de neuitat.

Restaurantul Hanul vechi a fost renovat cu grijă și atenție la detalii, menținându-și totodată farmecul clasic care l-a consacrat. Cu o capacitate de 100 de locuri în interior și încă 100 pe terasă, restaurantul este pregătit să îi întâmpine pe cei care își doresc o experiență culinară deosebită într-un cadru natural minunat.

Pe gustul tău!

Cu un meniu bogat, Hanul vechi vrea să satisfacă cele mai rafinate gusturi. Aproximativ 60-70% din meniu este dedicat preparatelor din pește, precum sturioni, calcan, crap, păstrăvi și fructe de mare, dar există și alte delicatese, cum ar fi midii, caracatiță sau celebra ciorbă ungurească halászlé. Oferta se extinde și la supă de fructe de mare, papricaș de somn, tocăniță de pește și multe altele. În plus, preparatele pe bază de carne, precum porc, vită, pui, rață și carne de miel, vor fi și ele disponibile într-o varietate de moduri.

„Propunem un meniu cât mai diversificat, astfel încât fiecare client care ne va călca pragul să găsească ceva pe gustul lui. Avem și preparate în premieră pentru Bihor cum sunt rapanele sau storceagul si alte surprize. Așteptăm bihorenii, orădenii, dar și cei care ne vizitează frumosul județ să redescopere noua față a ...Hanului vechi”, spune administratorul complexului.

Băuturile vor fi la fel de variate, cu diferite cocktail-uri românești, vinuri selectate cu grijă din cramele din România și o selecție bogată de beri. Pentru cei cu poftă de dulce, paleta de deserturi va conține somloi galuska, papanași, clătite, tartă cu mere și multe alte bunătăți.

Hanul vechi va funcționa de luni până joi, între orele 12:00 – 23:00, iar de vineri până duminică între orele 12:00 – 24:00.

Complexul Hanul Pescarilor poate găzdui diverse evenimente, de la nunți, botezuri, zile de naștere și majorate, până la team-buildinguri, conferințe, evenimente private sau petreceri tematice, cu capacitate de la 50 până la 300 de persoane.

Pentru mai multe informații și rezervări, vizitați site-ul oficial al complexului la www.hanulpescarilor.ro și urmăriți paginile de Facebook și Instagram ale Hanului Pescarilor. De asemenea, puteți contacta complexul la numerele de telefon: 0741/640.690 și 0751/764.680.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!