Unul dintre cele mai cunoscute localuri din Oradea se redeschide, cu noi manageri. Lord’s Pub va primi din nou clienţi începând de vineri, 17 decembrie, după ce localul din Pasajul Vulturul Negru a fost renovat. 

În urmă cu câteva luni, gazdele anunţau că "se redeschide Lord’s-ul într-o nouă structură managerială, cu cei care l-au fondat acum 20 de ani". Una dintre aceste persoane este Ovidiu Demian, care s-a restabilit în Oradea, după ce mai multă vreme a locuit la Bucureşti. 

"Am preluat pub-ul cu o firmă nouă, iar spaţiul l-am luat în chirie. Vrem să revenim la conceptele iniţiale, să încercăm ce am făcut acum 20 de ani, cu oameni de suflet, cu muzică bună", a povestit Ovidiu Demian pentru BIHOREANUL

El spune că a observat că, în ultimii ani, pub-ul care pe vremuri era preferatul multor orădeni "şi-a cam pierdut identitatea". Ca atare, mai multe persoane, între care şi Eugen Pocian, de la restaurantul Corsarul, s-au implicat pentru renovarea şi relansarea lui, lucru ce se va întâmpla pe 17 decembrie.

Potrivit lui Ovidiu Demian, localul a fost complet renovat, de la băi la zona de bar şi de mese. "Avem planuri mari şi pentru perioada verii, când vom deschide terasa", a adăugat acesta. 

Sloganul adoptat de Lord’s Pub este, de acum, "Back to the roots!", adică "înapoi la rădăcini". Demian spune că orădenii care vor frecventa pub-ul se pot aştepta la muzică bună, în special muzică rock. Vor fi însă şi seri cu muzică electronică, semnate de echipa "Din subsol". 

Lord’s Pub a fost ba deschis, ba închis în ultimii ani, după ce, în 2017, firma Porţelan, care a administrat iniţial localul, a intrat în insolvenţă. În vara acestui an, localul a funcţionat o perioadă, însă la ralanti. Spaţiul din Pasajul Vulturul Negru al pub-ului este deţinut de Lucian Popa, directorul Direcţiei Patrimoniu Imobiliar din Primăria Oradea, care l-a dat în chirie.