Începând de marţi, 15 ianuarie 2019, Ştrandul Ioşia din Oradea se redeschide după ce a fost închis timp de o lună pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere, curăţenie, reparaţii şi zugrăveli.

În perioada sezonului rece, la Ştrandul Ioşia funcţionează un singur bazin, cel cu numărul 5, care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă.

De menţionat că, începând de la 1 ianuarie 2019, au fost modificate preţurile biletelor de intrare. Astfel, un bilet pentru adulţi este 18 lei, unul pentru copii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari şi persoane cu dizabilităţi costă 9 lei, iar copiii sub trei ani intră gratuit. Abonamentul pentru adulţi se ridică la 210 lei, iar cel pentru copii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari şi persoane cu dizabilităţi are preţul de 100 de lei.

Din octombrie până în aprilie, Ştrandul Ioşia este deschis de marţi până duminică, între orele 8-17 (ora 16, la casierie), iar din luna mai până în septembrie, funcţionează zilnic, cu excepţia zilei de luni, între orele 8-20 (ora 19, la casierie).

Loredana Buz,
Consilier relaţii publice ADP Oradea