Primăria Oradea a anunțat luni că încep lucrările de înlocuire a stratului asfaltic de uzură pe strada Eroului Necunoscut din municipiu, iar circulația va fi restricționată.

„Această stradă leagă două intersecții importante din oraș: cea a bulevardelor Dacia cu Decebal și intersecția străzilor Corneliu Coposu cu strada Olimpiadei. Lucrările vor începe marți, 19 martie, și se preconizează că vor fi finalizate în trei săptămâni, până în data de 8 aprilie”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții municipalității.

Pe perioada lucrărilor, strada va deveni cu sens unic dinspre intersecția Coposu - Olimpiadei înspre intersecția Dacia - Decebal. 

„Sensul unic de circulație, dinspre Coposu spre Dacia, se va păstra pe toată durata lucrărilor. Circulația se va muta de pe o bandă pe alta, în funcție de evoluția lucrărilor, dar sensul de circulație se va păstra”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, Sebastian Marchiș, șeful Direcției Tehnice. 

Reprezentanții municipalității au transmis că șoferii care doresc să ajungă în zona străzilor Corneliu Coposu - Olimpiadei dinspre bulevardele Dacia și Decebal vor putea folosi variante ocolitoare, fie prin zona Parc Petőfi - Șirul Canonicilor, fie prin zona străzilor Păcii - Rozmarinului, ori urmând ruta B-dul Dacia - str. Spartacus.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!