Prefectul Dumitru Ţiplea, sub "comanda" căruia funcţionează Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor (SPCRPCIV), a aprobat prelungirea programului de lucru al acestuia începând din 3 ianuarie 2023.

Conform noului program, pe tot parcursul lunii ianuarie şi, dacă va fi necesar, şi în luna februarie, programul de lucru cu publicul al Serviciului se va desfăşura în două schimburi, primul de la ora 07:00 la 15:00, iar al doilea de la 12:00 la 20:00. 

"Programul a fost prelungit ca urmare a creşterii numărului de solicitări de preschimbare a permiselor de conducere, având în vedere că în cursul lunii ianuarie 2023 vor expira circa 13.000 de permise la nivelul judeţului Bihor", explică măsura un comunicat dat publicităţii de Prefectura judeţului.

Pe de altă parte, candidaţii programaţi în data de 23 ianuarie 2023 pentru susţinerea probei practice a examenului auto vor fi reprogramaţi pentru sâmbătă, 21 ianuarie, aşadar cu două zile mai devreme, această decizie fiind adoptată în baza Hotărârii de Guvern privind stabilirea zilelor lucrătoare pentru care se acordă zile libere, altele decât zilele de sărbătoare legală, pentru anul 2023. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!