Ȋți mulțumim că ai #StatAcasa, dar acum ne pregătim de zilele mai bune, iar la D&C Oradea dăm startul campaniei de verificare gratuită a mașinilor, pentru a circula liber şi în deplină siguranță.

Pachetul cuprinde verificarea: lubrifierii balamalelor și închizătorilor ușilor; încărcării acumulatorului; lichidului de frână; sistemului de frânare; bunei funcționări a ștergătoarelor;  trenului de  rulare; sistemului de suspensie; luminilor; generală a mașinii;

Service-ul D&C Oradea este pregătit pentru orice situație! Oferim soluții şi pentru maşini neasigurate.

D&C Oradea îți oferă soluția optimă pentru reparații tinichigerie-vopsitorie în cazul în care autoturismul tău a suferit o avarie neacoperită de asigurare.

Alege să repari elementele avariate în service-ul autorizat D&C Oradea, indiferent de marca maşinii, şi beneficiezi de un tarif special. Ȋn plus, ai opțiunea de maşină la schimb.

Pentru clienții care beneficiază de asigurare, avem contracte de decontare directă cu toți asiguratorii importanți de pe piață.

Serviciul gratuit de preluare / predare autovehicul de la / la domiciliu îți oferă o experiență simplă și sigură

Serviciul efectuat prin intermediul unui specialist D&C Oradea permite clientului posibilitatea efectuării reparației autovehiculului într-un service autorizat, fără deplasarea în spații publice. După finalizarea reparației, îți vom preda autovehiculul dezinfectat.

Preluarea şi predarea autovehiculului va fi realizată îin condiții igienice, reprezentanții noştri purtând echipament de protecție.

Te aşteptăm la showroom-ul de pe Calea Clujului cu respectarea strictă a regulilor de igienă / dezinfecție şi distanțare socială, conform normativelor actuale impuse.

Pentru efectuarea unei programări apelează direct 0723 310 966. 

Să rămânem împreună și să rămânem sănătoși! 

*Campania este valabilă până în 30.06.

(advertorial)