Vineri, 1 iunie, se trage cortina peste cea de-a treia ligă fotbalistică a ţării. Astfel, de la ora 18, sunt programate jocurile ultimei etape, cea cu numărul 30. În cadrul Seriei a V-a, echipele bihorene vor avea program diferit. Astfel, dacă CF Bihorul Beiuş va evolua în deplasare, în schimb, Unirea Valea lui Mihai va evolua pe teren propriu.

Beiuşenii, care s-au resemnat cu gândul că nu vor promova încă de câteva etape, vor încheia sezonul la Hunedoara, în compania echipei de pe locul II, formaţia locală, care nici ea nu va obţine accesul în Liga a II-a.

În fapt, acest duel se constituie derby-ul rundei, CF Bihorul ocupând, la rându-i poziţia a III-a. Va fi un joc interesant prin prisma faptului că fiecare echipă îşi va dori să încheie învingătoare sezonul.

Scăpată de la retrogradare, Unirea Valea lui Mihai va încheia sezonul în faţa propriilor suporteri, însă cu un meci dificil, fiindcă adversara, Flacăra Făget, luptă încă pentru supravieţuire şi pentru această îşi propune să învingă.

Liderul clasamentului, ACS Recaş, promovată virtual în liga superioară va fi cea de-a doua echipă care va arbitra lupta pentru evitarea retrogradării, fiindcă va juca la Arad, cu Gloria CTP, cealaltă formaţie care mai are şansă de supravieţuire.


Programul ultimei runde din Seria a V-a a Ligii a III-a:

Etapa a 30-a: 1 iunie, ora 18

FC Timişoara II - Milenium Giarmata
Gloria CTP Arad - ACS Recaş
FC Hunedoara - Bihorul Beiuş
CS Vladimirescu - ŞCOLAR Resiţa
CFR Simeria - Autocatania
Gloria Reşiţa - Nova Becicheru Mic
Naţional Sebiş - Jiul Petroşani
Unirea Valea lui M. - Flacăra Făget