Artistul a fost onorat de propunerea celor de la muzeul Madame Tussauds, care au vrut ca printre exponatele lor să se numere şi statuia din ceară a lui Sean "Diddy" Combs. Întrebat dacă exponatul seamănă cu "originalul", artistul a replicat: "Da, clar. Am fost puţin înspăimântat, într-un mod bun. Este ca şi cum te uiţi la tine însuţi."

Întrucât artistul a fost atât de încântat de proiect, a făcut tot posibilul ca acesta să fie un succes. Diddy a petrecut mai mult de o oră cu artiştii de la muzeu, veniţi de la Londra la Los Angeles, pentru a pune la punct toate detaliile.

Specialiştii au făcut sute de măsurători şi l-au fotografiat pe Sean, pentru ca statuia să semene leit cu modelul. Fiind un adevărat perfecţionist, Combs a fost foarte cooperant. El a stabilit chiar şi o întâlnire între frizerul lui şi artişti, pentru ca "tunsoarea" statuii de ceară să fie aidoma cu cea pe care o are "originalul". Ba mai mult, şi-a donat chiar şi smochingul preferat.

"Este un costum foarte elegant. Este unul dintre preferatele mele. Îmi place mult să mă îmbrac în smoching şi mi-a fost greu să renunţ la acesta, pentru că pentru mine este o tradiţie să mă îmbrac aşa când merg la Monte Carlo sau în sudul Franţei, la cazinouri. Acum trebuie să-mi găsesc un smoching nou pentru acestea", a povestit starul.

La eveniment a participat şi familia starului. Mama acestuia, Justin, unul dintre fii săi, sora, dar şi nepotul au venit să vadă "copia" artistului.

Sean "Diddy" Combs, unul dintre cei mai de succes artişti din lume, va lansa anul viitor un nou album, intitulat "Last Train to Paris".