Asociaţia S.O.S. Autism Bihor organizează vineri, în 13 decembrie, la Filarmonica de Stat, un concert de colinde, care se va susţine cu casa închisă, fiind vândute toate cele 350 de bilete. Cei care doresc pot să doneze bani în contul bancar al asociaţiei.

Seara de colinde a fost anunţată în cadrul unui eveniment creat pe Facebook de Asociaţia S.O.S. Bihor.

"Pe scena Filarmonicii vor evolua voci extraordinare, oameni modeşti, cu suflete calde şi pline de dorinţa de a oferi auditoriului o armonie de sunete şi vibraţii", se arată în invitaţia de pe site-ul de socializare. 

Invitata specială a serii va fi cunoscuta interpretă de muzică populară şi patriotică Veta Biriş. Vor mai cânta şi Alexandru Mihai Carţiş, Andreea Chişe, Dana Jurjuţ şi Teodora Şandru.

Concertul va avea loc la Filarmonică, în 13 decembrie, de la 18.

Biletele, 350 la număr, au fost vândute în totalitate, au anunţat organizatorii. Preţul unui bilet a fost de 50 de lei.

Totuşi, cei care doresc să sprijine asociaţia o pot face chiar dacă nu vor participa la concert, donând orice sumă de bani în contul: RO55RNCB0032073280020001, deschis la BCR.

Asociaţia S.O.S. Autism Bihor este o organizaţie înfiinţată în martie 2007 de 14 părinţi care doreau să-şi ajute copiii bolnavi de autism să se integreze în societate. 

În prezent, din asociaţie fac parte peste 30 de familii care au în grijă persoane cu vârste cuprinse între 4 şi 34 de ani care suferă de autism.