Seara de duminică, din 19 martie, va fi una specială la biserica greco-catolică "Naşterea Maicii Domnului" din Haieu, unde participanţii se vor ruga şi vor cânta pricesne alături de interpreții Veta Biriş, Sava Negrean Brudaşcu și Remus Bondar.

Potrivit unei informări transmise de parohia greco-catolică din Haieu, evenimentul intitulat „Încă mai este loc la cruce” va fi transmis în direct pe posturile de televiziune Maria TV şi Angelus TV.

Seara de rugăciune şi pricesne va începe la ora 17, iar intrarea va fi liberă. Toţi cei interesați sunt invitaţi să participe la acest "popas spiritual pe drumul credinţei", au transmis reprezentanţii parohiei.

Biserica greco-catolică cu hramul "Naşterea Maicii Domnului" din Haieu, aflată în centrul staţiunii Baile 1 Mai din comuna Sânmartin, este cea care în vara anului 2021 a fost resfinţită în prezenţa Nunţiului Apostolic în România şi Moldova, Miguel Maury Buendía. În cadrul ceremoniei, ambasadorul României în Spania (în 2021 era ambasador al României în Italia), bihoreanul George Bologan, originar din Haieu, a fost decorat de episcopul greco-catolic de Oradea PS Virgil Bercea cu ordinul Fericitul Valeriu Traian Frenţiu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!