Palatul Baroc din Oradea va găzdui o seară de concerte, miercuri, 24 aprilie, de la ora 19. Între invitaţi se va număra și violonistul Artur Kaganovskiy. 

Potrivit unei informări transmise de organizatori, evenimentul se va desfăşura în sala festivă a palatului episcopal.

Vor concerta artiştii Artur Kaganovskiy, Jackie Xiao, Kaganovskiy Eszter, Kállay Ágnes şi Dimitri Ashkenazy, care vor cânta la diferite instrumente, inclusiv la vioară, violă, violoncel şi clarinet.

Programul cuprinde două lucrări, cvintet de clarinet în Si bemol major, op.34, de Carl Maria von Weber, şi cvintet de clarinet în La major, K581, de Wolfgang Amadeus Mozart.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de la recepţia Palatului Baroc (deschisă de luni până vineri de la ora 10 la 17), la preţul de 50 ori 70 de lei.

Acestea pot fi rezervate şi la numărul 0771612714, urmând a fi preluate şi plătite până cel târziu marţi, în 23 aprilie.

În ultimii ani, cunoscutul violonist de origine rusă Artur Kaganovskiy a concertat de mai multe ori la Palatul Baroc din Oradea. Acesta a fost descoperit la vârsta de 6 ani, a absolvit Juilliard School din New York, a concertat peste tot în Europa, America de Nord şi de Sud şi China şi colaborat cu orchestre celebre şi cu artişti de renume mondial. De asemenea, el a fost premiat la numeroase concursuri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!