Întâmplare mai puţin obişnuită în comuna Remetea, care îl are ca protagonist pe şeful de post Liviu Gavriş, cel despre care BIHOREANUL a mai scris, recent, că a făcut praf maşina de serviciu pe contrasens.

De astă dată, poliţistul a fost pârât lui Bihorel pentru un exces de zel la limita abuzului, căci omul a trimis în izolare la domiciliu, de capul lui şi fără să aibă căderea s-o facă, un şofer de TIR, cu tot cu familia sa, dar și pe unul din vecinii acestuia, cu care l-a zărit că se salută pe stradă.

În dimineaţa de 31 martie, şoferul s-a întors din cursă, iar o zi mai târziu șeful de post a și venit să-i verifice pe „izolați”, chit că niciunul dintre aceștia nu apărea pe lista Direcţiei de Sănătate Publică, singura instituţie care poate să dispună acest lucru.

Lucrurile s-au lămurit abia pe 4 aprilie, când șoferul a primit în scris o „adeverinţă” de la DSP, pe care i-a vârât-o apoi poliţistului sub nas. Până atunci, însă, au fost cu toții sechestrați la domiciliu, din ordinul lui don’ jendar!