Când dansează, Carol dă totul. Inclusiv hainele de pe el. Cei care se întrebau de ce oare orădeanului eliminat din concursul "Dansez pentru tine" îi plăcea să intre în ringul de la TV cu pieptul gol, află acum şi motivul.

Pe lângă pasiunea lui pentru salsa, Carol a "prestat" mai mult timp - unii susţin că inclusiv în acest an - ca stripper pentru domnişoarele doritoare să-şi condimenteze petrecerile cu masculi cu muşchi dezgoliţi...

Ghinionul Bianca

La 27 de ani, Carol este absolvent de Protecţia Mediului şi aproape a terminat şi Arhitectura, doar că n-a reuşit încă să-şi dea lucrarea de diplomă. Orădeanul a crescut alături de mama sa, Olga, şi de bunică, după ce părinţii au divorţat pe când el era mic. În această toamnă, tânărul a intrat în atenţia publicului fiind selectat să participe în sezonul XIII al show-ului "Dansez pentru tine" de la Pro TV. Carol a luptat pentru mama lui, plecată în Germania, care are nevoie de o operaţie la gât, după ce în urmă cu aproape 20 de ani a fost operată de Basedow, o boală a glandei tiroide, şi i-a fost tăiată o coardă vocală, lucru ce îi provoacă dese crize, lăsând-o pur şi simplu fără aer.

Povestea n-a reuşit însă să convingă publicul, mai ales că, în înregistrările realizate via internet cu mama orădeanului, Olga părea cât se poate de sănătoasă, volubilă şi... dichisită. Mulţi au comentat, cu ironie, că dansatorul mai bine şi-ar lua un loc de muncă pentru a o ajuta, având în vedere că înainte de emisiune singurul lui job era predarea unor cursuri de salsa. Dar ce l-a dezavantajat cel mai mult pe Carol a fost chiar propria-i parteneră, fiţoasa Bianca Drăguşanu, care a dat senzaţia de superficialitate şi a nemulţumit publicul cu "crizele" ei de nervi.

Nu e de mirare, aşadar, că după doar trei ediţii, perechea a fost eliminată din concurs, Carol primind totuşi un premiu de consolare de 1.500 euro din partea sponsorilor. După întoarcerea acasă, el zice că n-are ce să-i reproşeze Biancăi, dar l-ar fi ajutat dacă vedetea se străduia mai mult. "Şi ea şi Adrian (Cristea, iubitul Biancăi - n.r.) mi-au promis că mă vor ajuta în continuare", se limitează Carol să spună.

"Strippez pentru tine"

Coincidenţa face că orădeanul a ieşit din concurs cu o săptămână înainte de show-ul în care se dansa specialitatea lui, necunoscută publicului larg, şi anume striptease-ul! Deşi a început să se dezbrace pentru bani încă din perioada în care s-a specializat şi pe dansuri latino la Feeling Dance, adică în urmă cu 6 ani, Carol a ţinut ascunsă această "pasiune".

În primăvara lui 2007, în articolul "Timizi, dar sexy", BIHOREANUL prezenta trupa de striptease "Shy boys", promovată de avocatul Marius Molan, care conducea şi o agenţie de manechini. Din ea făcea parte, alături de cunoscutul Szili şi de alţi doi băieţi, şi tânărul Carol, pe atunci student în anul II la Mediu. Cei patru făcuseră striptease şi înainte, dar acum ieşeau în faţă în mod organizat.

Pe atunci, Carol nu avea nicio reţinere în a vorbi public despre obiceiul lui de a-şi da jos hainele una câte una în faţa femeilor. "Striptease-ul cred că e singura posibilitate prin care-ţi poţi exprima cel mai bine trăirile", explica el la vremea aceea.

Băieţii obraznici

Show-urile fierbinţi nu au rămas în trecut, căci după ce liderul trupei şi Molan s-au certat, dansatorul a continuat să se dezbrace alături de noua trupă a lui Szili, numită "Rude Boys" (Băieţii obraznici). Doar că, de atunci, băieţii au devenit mai discreţi: nu au fost văzuţi la petreceri în locuri publice, nu au un site de prezentare, astfel că pentru a-l "rezerva" pe unul dintre masculi domnişoarele sunt nevoite să obţină numerele de telefon de la una la alta.

20 Szili.jpgÎntrebat de BIHOREANUL, sub masca unei posibile cliente, dacă-l poate avea pe Carol la o zi de naştere, Szili (foto) povesteşte că fostul concurent nu mai colaborează cu el de aproximativ un an. "Ne-am despărţit în termeni buni, nu ştiu dacă mai dansează, dar tu poţi să alegi pe cine vrei", zice stripperul, semn că este posibil ca şi Carol să fi continuat separat cu acest "hobby". Cert e că un show de-al băieţilor lui Szili costă 350 lei, iar doritoarele pot alege între mai multe costumaţii fanteziste: poliţist, gladiator, îngeraş etc. Cunoscătoarele spun că echipamentul preferat al lui Carol era cel de cowboy...

Întrebat despre striptease, Carol a evitat iniţial să răspundă, apoi, neavând încotro, şi-a recunoscut trecutul. Susţinând, însă, că perioada când dădea show-uri a trecut. "Am făcut doar în 2006-2007. Atât. În tinereţe faci multe nebunii...", se justifică el. Vorba prin oraş e însă alta, şi anume că fostul concurent de la "Dansez..." ar fi ieşit "la dezbrăcat" chiar şi la începutul acestei toamne. De ce nu recunoaşte? L-o fi lovit şi pe el pudoarea...