Un grup de persoane necunoscute au vandalizat, în noaptea de 20 spre 21 aprilie, faţada sediului de campanie electorală al Teodorei Trandafir, candidat PDL pentru un fotoliu în Camera Deputaţilor. Faţada sediului, tapetată cu imaginea de campanie a vedetei tv, a fost vandalizată, fiind stropită cu vopsea roşie.

"Echipa de campanie electorală a Teodorei Trandafir a sesizat deja poliţia, care a început o anchetă", se precizează într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al lui Teo, europarlamentarul PDL, Cristian Preda.

Acesta o arată cu degetul pe contracandidata lui Teo, conservatoarea Liliana Mincă. "Vandalizarea sediului se înscrie în lungul şir de acţiuni de campanie electorală murdară pe care Liliana Mincă a început-o încă de acum zece zile. În prima săptămână de campanie au fost tăiate aproape toate banner-ele Teodorei Trandafir. Tot în aceeaşi săptămână echipa doamnei Mincă a răspândit un material mincinos despre Teo Trandafir, prin intermediul unui ziar de campanie, intitulat "Colegiul 19". Acum au început să distribuie materiale de campanie mincinoase cu poza trucată a Teodorei Trandafir, difuzând inclusiv un calendar pe 2009", se arată în comunicat.

Teo a anunţat la sfârşitul lunii martie că va candida pentru un post de deputat din Colegiul 19, Sectorul 4 al Capitalei.