Când e vorba de accidente rutiere, bancurile cu miliţieni sunt nemaipomenite. Unul dintre cele mai cunoscute e cu gradatul care îi raporta telefonic şefului că un şofer şi-a zdrobit testiculele. Întrebat ce ştie despre starea organului, miliţianul a explicat că organul e la telefon. Un alt banc va porni acum de la Oradea şi îl va avea ca protagonist pe însuşi miliţianul-şef al judeţului, care a ajuns cu maşina în şanţ.

Chestiunea s-a petrecut la recenta trecere prin Bihor a premierului Emil Boc, când acesta se grăbea spre festivităţile de tăiere a panglicii autostrăzii Arad-Timişoara. Comisarul şef Adrian Bucur (foto) a făcut oficiile de gazdă şi l-a însoţit pe premier pe raza judeţului, dar pe la Nojorid jeep-ul de serviciu condus de şoferul său a derapat şi a ajuns în şanţ.

Problema a fost trecută sub tăcere de protagonişti, din pricini de protecţie a imaginii instituţiei, dar Bihorel a aflat de poveste şi poate să vă informeze că, din fericire, integritatea corporală a comisarului-şef nu a fost deloc pusă în pericol. Drept urmare, Bucur continuă să-şi exercite prerogativele, semn că şefu-i rămâne şef şi dacă ajunge-n şanţ.