Zi festivă, miercuri, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor. Locotenent-colonelul Alin Traian Nemeş a fost învestit în funcţia de adjunct al inspectorului-şef.

"În urma promovării examenului pentru ocuparea postului de adjunct, organizat la Bucureşti, în luna iunie a.c., de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul locotenent-colonel s-a alăturat echipei de conducere a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor", a precizat, miercuri, căpitan Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Până acum, Nemeş a fost ofiţer specialist în cadrul inspecţiei de prevenire a ISU Crişana şi, din 1999 până în 2005, comandant al staţiei de pompieri din Săcueni. Căsătorit şi cu doi copii, Nemeş este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, promoţia 1999, şi a absolvit studiile masterale la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Oradea, respectiv Cursul de Perfecţionare în domeniul Managementului Situaţiilor de Urgenţă organizat de Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă Bucureşti.  

Alături de Nemeş, conducerea ISU Crişana este formată din generalul de brigadă Ioan Baş, în calitate de inspector-şef, şi locotenent-colonelul Sorin Mihai Caba, ca prim adjunct al inspectorului-şef.