Debarcat de la conducerea Clubului Sportiv Crişul în ianuarie, când a preferat pensia în locul salariului, Ionel Bungău s-a reîntors la locul faptei. În mare secret, a fost reinstalat director pe 9 decembrie, înlocuind-o pe Ana Pîrcălab, contabila care formal a fost şefă în ultimul an.

Bungău a fost numit director printr-o şmecherie care arată cât de mult a vrut să fie şef: la finalul lunii noiembrie, s-a angajat în funcţia de consilier al primarului PNL-ist din Holod, Sandu Săsăran, şi în nici două săptămâni şi-a cerut transferul la CS Crişul, unde Ministerul Tineretului şi Sportului l-a numit în aceeaşi zi.

Întrebat de această situaţie, Bungău a refuzat să ofere o explicaţie, rezumându-se să spună că, de fapt, ar fi fost rugat să revină în funcţie, fără să nominalizeze şi "imploratorul".

În ciuda salariului din bani publici pe care îl încasează pe lângă pensie, directorul refuză să dea alte explicaţii sau măcar să le posteze pe site-ul clubului, unde de altfel nu există nicio informaţie privind conducerea ori bugetul acestuia. În schimb, pretinde că nu se ţine de scaun şi se declară dispus să plece dacă se iveşte cineva mai bun ca el. Numai să aibă loc de el...