Femeile social-democrate din Oradea au o nouă preşedintă. PSD Bihor a anunţat, printr-un comunicat de presă, că miercuri, cele 150 de participante de la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate Oradea, au votat-o pe Claudia Timofte, directoarea cabinetului Cancelariei Prefectului Bihor şi, totodată, lector universitar doctor al Facultăţii de Drept din Oradea, drept noua preşedintă.

Pe lângă Timofte, pentru funcţia de preşedintă a mai candidat şi Silvia Ardelean, cea care deţinea şefia OFSD Oradea din 2005. Din cele 154 de membre cu drept de vot, 100 au votat pentru Timofte, iar 49 pentru Ardelean, în timp ce 5 voturi au fost anulate.

La conducerea organizaţiei este de-acum şi Aurelia Şerfezi, care deţine funcţia de secretar, respectiv vicepreşedintele Monica Trif, Roxana Balaj, Mirela Mudura, Ana Tărău, Florica Bungău, Zenovia Ghergheleş şi Alexandrina Chelu.

Membră în PSD din anul 2000, Claudia Timofte şi-a propus ca, alături de colegele din conducerea OFSD Oradea, să consolideze poziţia acestei organizaţii ca for de dezbateri şi de acţiune, dar şi ca un loc "în care fiecare membră a OFSD să îşi poată valorifica potenţialul".

La conferinţa orădencelor social-democrate au mai participat şefa OFSD Bihor, Lia Pop, deputatul PSD Sonia Drăghici şi senatorul aceluiaşi partid Florian Bodog.