Instalată de nici două luni la conducerea Centrului Judeţean pentru Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Bihor, psihologa Cristina Mang, nimeni alta decât fiica liberalului Ionel Avrigeanu şi nora PSD-istului Ioan Mang, pare că şi-a reevaluat nemulţumirile față de Inspectoratul Școlar, cu care a vrut să se judece, odată cu funcţia primită.

La începutul verii, înainte de a fi numită directoare la instituţia în cadrul căreia lucrează consilierii şcolari, ea a deschis un proces împotriva Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, cerând anularea unei decizii prin care i s-a respins cererea pentru gradaţia de merit, un bonus la salariu care se acordă cadrelor didactice şi psihopedagogilor cu rezultate bune.

Pe motiv că era incomplet, dosarul i-a fost refuzat de IŞJ Bihor, iar psihologa a considerat decizia injustă şi a vrut-o anulată.

Săptămâna aceasta, însă, la primul termen al procesului, doamna Mang s-a răzgândit şi i-a anunţat pe judecătorii Tribunalului Bihor că renunţă la acţiune. Pesemne că s-a consolat cu celălalt bonus: funcţia de şefă...