Sala mică a Primăriei a găzduit joi lansarea volumului de poezii "Petale de stea" scris de Mihaela Dindelegan, administratoarea Orăşelului Copiilor, în prezenţa mai multor apropiaţi ai autoarei şi a viceprimarului Ovidiu Mureşan.

"Atunci când suntem însă, mulţumiţi de performanţele unui coleg, considerăm că acesta trebuie susţinut şi în activităţile colaterale, mai ales când acestea au implicaţii pozitive în comunitatea locală", a spus viceprimarul.

Mihaela Dindelegan a declarat că a ales să-şi publice poeziile şi pe un site special creat. "Mi-am făcut curaj să adun într-un volum o parte din poeziile pe care le-am scris şi pe care acum să vi le dăruiesc din suflet. Consider că versurile pe care le aştern pe hârtie sunt un dar de undeva de sus, tocmai de aceea m-am găndit să le ofer spre citire în mod gratuit şi pe site-ul www.petaledestea.ro", a spus autoarea.

La evenimentul de lansare, un grup de eleve de la CN Mihai Eminescu şi CN Emanuil Gojdu au citit o serie de poezii din volumul "Petale de Stea".