Deşi are aproape 62 de ani (mulţi înainte!), preşedintele PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, s-a înconjurat numai de femei frumoase. Recent s-a şi căsătorit cu una dintre ele, Natalia Floruţa, o brunetă cu 30 de ani mai tânără, dar nici la serviciu nu-i merge rău.

Pentru cine nu crede, şefa sa de cabinet parlamentar, Minodora Breje, a postat săptămâna trecută pe contul de Facebook (unde la poza de profil şi-a pus steagul PDL) o serie de fotografii care o prezintă în toată splendoarea, în timpul unei vacanţe petrecute în însorita Palma de Mallorca.

Juna brunetă s-a pozat în poziţii care mai de care mai fierbinţi şi lascive, ba pe plajă, ba întinsă provocator pe patul din camera de hotel.

Anul trecut, când un alt PDL-ist, Mircea Bradu, a trecut-o în monografia "Oameni din Bihor", nimeni nu înţelegea ce merite avea Minodora ca să intre în istorie, dar iată cum imaginile demonstrează, totuşi, că ceva-ceva există, nu-i aşa?

UPDATE:

Deşi până vinerea trecută pozele amintite erau cuprinse într-un album personal pe contul ei de Facebook, Minodora Breje susţine, într-un drept la replică transmis redacţiei marţi, că de fapt nu ea a postat fotografiile menţionate. De altfel, pozele respective au dispărut de tot de pe reţeaua de socializare.

"Fotografiile apărute pe pagina de Facebook a Minodorei Breje, şeful Cabinetului parlamentarul al deputatului Ştefan Seremi, nu au fost postate de către aceasta pe site-ul de socializare. Fotografiile în cauză au fost realizate de o altă persoană, care le-a şi postat pe Facebook. Fiind vorba de fotografii etichetate, acestea au fost recunoscute de Facebook şi postate pe profilul Minodorei Breje. Este vorba de aplicaţia Tag Suggestions, care permite recunoaşterea facială a utilizatorilor. Din acest motiv, va rog să reveniţi asupra ştirii publicate pe site-ul dvs şi să precizaţi că fotografiile Minodorei Breje nu au fost publicate de către aceasta", scrie şefa de cabinet a deputatului Seremi.