Direcţia de Sănătate Publică Bihor şi Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară au şefi noi.

Şefa Cancelariei Prefectului, Claudia Timofte, a declarat, vineri, pentru BIHOREANUL, că doctoriţa Daniela Rahotă (foto), susţinută de PSD, ocupă funcţia de director executiv al DSP, după ce PDL-istul Marius Pîrcioagă şi-a dat demisia în luna august.

"Conform Ordinului 1282 din 2 octombrie 2012 al Ministerului Sănătăţii, privind delegarea atribuţiilor şi responsabilităţilor specifice funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al DSP Bihor, doamnei Daniela Rahotă i se deleagă responsabilităţile şi atribuţiile specifice funcţiei publice de conducere până la ocuparea temporară sau definitivă a funcţiei prin concurs", a declarat Timofte.

O altă numire a fost făcută, pe o perioadă de 6 luni, la Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, unde locul PDL-istului Marcel Dragoş e ocupat, din data de 8 octombrie, de Călin Sorin Ivan Leţ, susţinut de PNL, consilier cadastru grad II din cadrul instituţiei.

Totodată, PSD-istul Alexandru Retegan a fost desemnat şef al Secţiei Gospodărire Ape din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri Bihor. Numirile sunt interimare, până la organizarea concursurilor de ocupare a funcţiilor.