După ce luni seară Realitatea TV a dezvăluit că Vama Bucureşti are de câteva zile un nou şef în persoana lui Silviu Văduva, numire ce se făcuse fără publicitate, acesta şi-a şi prezentat marţi demisia.

În timp ce toată lumea stă cu ochii pe vămile din România, după reţineri printre poliţiştii de frontieră şi şefi de vămi, Văduva a declarat că nu vrea să ştirbească imaginea unor instituţii publice.

Deşi declară că nu a fost niciodată implicat în scandaluri de corupţie, Văduva este un cunoscut al cititorilor de presă mondenă.

Asta pentru că tânărul de 36 de ani a fost iubitul fostului prefect al Capitalei Mioara Mantale, dar şi al Ramonei Gabor, sora mai mică a Monicăi Columbeanu.

"Având în vedere atacul mediatic fără precedent asupra instituţiilor statului cu atribuţii de control şi pentru că nu doresc, prin promovarea mea temporară să, ştirbesc imaginea unor instituţii publice, mi-am depus demisia din funcţia de conducere de director al Direcţiei Municipiului Bucureşti de Accize şi Operaţiuni Vamale, pe care o ocupam temporar. Prin cererea de demisie, am solicitat trecerea pe o funcţie de execuţie în scopul punerii la dispoziţia Autorităţii Naţionale a Vămilor a cunoştinţelor şi expertizei dobândite", a anunţat Silviu Văduva într-un comunicat de presă.