Traian Bodea, preşedintele filialei judeţene a Partidului Conservator, este nemulţumit de modul în care administraţia locală îşi alege priorităţile pentru investiţii. "Consider că nu avem nevoie de o piramidă de sticlă", a declarat Bodea, miercuri, într-o conferinţă de presă, referindu-se la construcţia sălii unice de lucru cu publicul în clădirea Primăriei.

Şeful PC Bihor s-a arătat neîncrezător în utilitatea unei astfel de investiţii pentru orădeni. "Nu cred că această piramidă va îmbunătăţi nivelul de trai al orădeanului", a spus Bodea, adăugând că amenajarea unei "ciuperci" de sticlă într-o clădire istorică precum cea a Primăriei este "ca şi cum i-ai pune cravată unui tip îmbrăcat în trening".

De asemenea, şeful conservatorilor a criticat şi investiţiile în bordurile de pe bulevardul Dacia şi în sensurile giratorii. "Consider că nu avem nevoie de borduri şi sensuri giratorii din 500 în 500 de metri", a spus acesta.

Bodea este de părere că Oradea are alte probleme mai urgente, motivând că "sunt zeci de străzi care aşteaptă să fie asfaltate, iar noi facem borduri pentru peisagistică pe bulevardul Dacia". Şeful PC a acuzat municipalitatea că face investiţii "de imagine", în "buricul târgului", în timp ce cartierele orădene "arată la fel ca în urmă cu 3,4 ani".

Bodea a mai spus că nu este de acord nici cu ridicarea în număr mare a maşinilor parcate neregulamentar, din moment ce "nu s-au putut construi locuri de parcare" suficiente în Oradea, şi a criticat faptul că sunt ridicate inclusiv maşinile "parcate aproape regulamentar".

Nici construcţia unui pod peste Crişul Repede în vecinătatea podului de pontoane nu a scăpat de remarcile lui Traian Bodea, care consideră că, de banii investiţi acolo, "puteam asfalta zeci de străzi".

În concluzie, Bodea a precizat că deşi până acum s-a abţinut să critice măsurile şi felul în care se administrează oraşul, se declară dezamăgit de administraţia Bolojan: "După doi ani de administraţie locală, mi se pare că se greşesc priorităţile".