Şeful Inspectoratului de Poliţie Bihor, comisarul şef Adrian Bucur, a declarat, marţi seară, în cadrul emisiunii "Vocile Bihorului" de pe Digi 24 Oradea, că Adrian Hladii, interlopul care a ucis-o cu sânge rece pe tânăra Dalia Duca, putea fi prins "mult mai repede" dacă anchetatorii ar fi urmărit mai cu atenţie camerele de supraveghere video.

Întrebat de moderatorul Bogdan Băcilă dacă are vreun regret de pe urma acestui caz, Bucur a spus că regretă că asasinul nu a fost prins mai repede şi că s-a putut întâmpla un eveniment de o asemenea gravitate, dar a precizat că nu crede că acesta putea fi prevenit de către Poliţie.

"Dacă am fi fost mai atenţi pe camere, am fi putut să îl prindem mult mai repede. Am avut câteva minute în care am scăpat supravegherea şi atunci a putut să se strecoare mult mai uşor", a spus şeful IPJ Bihor, fără a oferi detalii suplimentare.

Cu toate acestea, Bucur a catalogat drept un succes prinderea criminalului, la 3 zile după comiterea faptelor, şi a lăudat colaborarea diverselor compartimente din cadrul Poliţiei, precum şi cu procurorii.

Şeful Poliţiei a mai spus că în zilele următoare va avea loc o conferinţă de presă comună a anchetatorilor implicaţi în caz, în cadrul căreia vor fi prezentate toate detaliile poveştii, care nu ar fi atât de simplă pe cum poate părea din relatările presei.

Citiţi pe aceeaşi temă articolul: Evadare ratată: Cât a stat ascuns, criminalul Adrian Hladii a fost adăpostit de "oameni grei" şi îşi pregătise fuga din ţară