Şeful Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, Cezar Constantinescu Filip, a demisionat după ce pe internet au ajuns imagini surprinse chiar în sediul Poliţiei şi în care Filip bate cu bestialitate o fată de 14 ani.

Se pare că incidentul a avut loc pe 8 martie, iar tânăra este cunoscută ca având mai multe antecedente penale pentru tâlhărie şi furt. În ziua cu pricina, a fost adusă tot pentru un dosar de tâlhărie.

Camerele de supraveghere din Poliţie l-au filmat pe Filip cum loveşte fata adusă la interogatoriu. Speriat, copilul se refugiază într-un colţ, dar şi acolo este ajuns de pumnii poliţistului. Bărbatul trage copila de păr până în celălalt colţ al încăperii. La scenele violente asistă încă un ofiţer, care însă nu intervine. În cele din urmă, şeful Poliţiei din Piatra-Neamţ scoate fata cu forţa din cameră.

În urma apariţiei în presă a acestor imagini, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a cerut demiterea şefului Poliţiei din Piatra Neamţ. Totodată, în caz au fost sesizaţi procurorii.