Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a fost unul dintre politicienii bihoreni care au votat de dimineaţă, la alegerile prezidenţiale.

La ora 10, social-democratul a mers însoţit de soţia sa, Erica Mang, şi de managerul judeţului, Victor Papp, la secţia de vot 136, din Piaţa Cazărmii din Oradea. Cu zâmbetul pe buze, Ioan Mang i-a salutat pe toţi membrii secţiei de votare, înainte de a-şi lua buletinul de vot. Prima care a intrat în cabina de vot a fost consoarta politicianului, urmată apoi de acesta.

La ieşirea din secţie, Mang a refuzat să facă un pronostic privind scorul pe care candidata partidului său, Viorica Dăncilă, îl va obţine în Oradea şi în Bihor, dar a spus că este optimist.

"Asta (n.r. scorul lui Dăncilă) va decide populaţia, nu pot să exprim acum nişte procente. Ce pot să vă spun este că am votat cu gândul la o Românie unită, am votat împotriva celor care dezbină ţara aceasta de 15 ani, a celor care au promovat doar ură între români şi care nu au făcut nimic. Am votat pentru cea care a arătat că este capabilă să aducă bunăstare românilor, că o interesează soarta românilor", a declarat Mang.

Întrebat dacă, totuşi, este optimist privind rezultatul şefei sale de partid, Mang a răspuns zâmbind larg: "Sunt optimist întotdeauna".

Şeful PSD Bihor a spus că, până la această oră, colegii săi de partid nu au raportat incidente electorale în judeţ.