Șeful Inspectoratului de Poliție Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oara, a fost lăsat fără permis de conducere de subalternii din poliția rutieră Horezu, după ce a fost prins circulând cu 120 kilometri la oră pe un sector de drum în care viteza era limitată la 70 kilometri la oră.

Potrivit unor surse locale citate de Mediafax, polițistul a fost sancționat cu suspendarea dreptului de a conduce timp de 90 de zile în prima zi de Crăciun, fiind surprins de radar pe raza localității Slătioara, județul Vâlcea.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, în perioada 24 – 26 decembrie polițiștii rutieri au lăsat fără permise de conducere 17 șoferi după ce au instalat radare în principalele zone cu risc de accident rutier din tot județul.

„În perioada 24 – 26 decembrie polițiștii au acționat pe raza întregului județ, iar în urma nerespectării prevederilor legale de către conducătorii auto, polițiștii au fost nevoiți să aplice 45 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 16.000 lei. De asemenea au fost reținute 17 permise de conducere”, se menționează în comunicatul IPJ Vâlcea.