Selecţionata bihoreană de fotbal U 16 a încheiat cu victorie faza a II-a a Campionatului Naţional organizat de Federaţia Română de Fotbal. Bihorenii au câştigat în deplasare, la Reghin, în faţa selecţionatei judeţului Mureş, scor 5-2 (2-0). Golurile învingătorilor au fost marcate de Mladoniczky 2, Nichita 2 şi Szilagyi.

Antrenorii Lucian Ciocan şi Halász László au trimis în teren echipa: Anca-Trip 8 - Chiş 8 (Tocuţ 7), Boneta 7,5 (Cervinschi 7), Bactăr 8, Popa 7,5 (Lukacs 7,5), Mladoniczky 8,5 (Marcu N. 7), Brumaru 8, Szilagyi 8, Roxin 7,5, Dragoş 8 (Sipos 7), Nichita 8,5. "Ne-am luat revanşa pentru înfrângerea suferită la Oradea. Ne-am dorit mult să încheiem faza a doua cu o victorie prin care ne-am păstrat şansele de a accede în sferturile de finală. Mă bucură faptul că ne-am creat numeroase ocazii la poarta adversă" - a precizat secundul Halász László.

Bihorenii au condus la pauză cu 2-0 prin dubla lui Mladoneczky, Nichita mărind avantajul oaspeţilor în debutul reprizei secunde. Gazdele au dat semne de revenire, înscriind de două ori, pe fondul unor erori ale defensivei bihorene, însă Szilagyi a liniştit apele iar Nichita a marcat ultimul gol al jocului cu un lob superb de la aproximativ 20 de metri.

Chiar dacă ultimul meci al grupei se joacă abia joi (Clujul întâlneşte Hunedoara) ierarhia finală a grupei nu se mai poate modifica, hunedorenii ocupând primul loc (au avantajul rezultatului direct în caz de egalitate de puncte cu Bihorul), iar bihorenii locul secund.

În sferturile de finală ale competiţiei se califică pe lângă câştigătoarele celor şase grupe şi două dintre ocupantele locurilor secunde cu cel mai bun punctaj, bihorenii putându-se considera calificaţi, dacă nu vor interveni schimbări în vreunul din celelalte cvartete.