Devenit de multă vreme subiect de discuţie pentru orădeni, prin designul modern şi ritmul alert în care a fost construit, Blocul 3 din ansamblul rezidenţial Luceafărul, situat la frontul stradal al Căii Aradului, a fost inaugurat marţi.

Prezentat de Beniamin Rus, patronul grupului de firme Selina, dezvoltatorul ansamblului Luceafărul, ca o clădire ce vrea să ofere "confort pe verticală" publicului ce preţuieşte bunăstarea, ineditul, intimitatea, dar într-o manieră calculată, blocul înalt de zece etaje are 106 apartamente. 20 din acestea sunt cu o cameră, 56 cu două camere, 28 cu trei camere şi două apartamente au cinci camere.

În fiecare din aceste apartamente se regăsesc tehnologii de ultimă oră care presupun materiale de calitate, finisaje premium, design interior cochet, dar şi atenţie la utilitatea spaţiilor. Imobilul foloseşte cel mai ridicat nivel de izolaţie termică existent în Oradea, iar termosistemul are un grad ridicat de permeabilitate la vapori, pentru evitarea igrasiei, un grad ridicat de impermeabilitate la apă şi este garantat 30 de ani.

Estetica blocului este şi ea avangardistă: două turnuri rotunde unite la mijloc printr-o zonă de legătură mai joasă cu cinci etaje, balcoane generoase şi pereţi uşor curbaţi.

Materialele şi tehnologiile folosite pentru lucrările exterioare sunt specifice tendinţelor europene citadine: sistem de hidroizolaţie bazat pe nanotehnologie, pereţi şi tavane perfect drepte, balustrade de protecţie la balcoane şi terase din inox cu sticlă securizată.

Sistemul de interfon al blocului este pe bază de comandă vocală şi cartelă. Treptele exterioare de acces sunt placate cu gresie antiderapantă, lifturile au cabină de inox, iar viitorii locatari beneficiază de parcare subterană şi supraterană. Apartamentele cu una sau două camere sunt fără terasă, cu o terasă medie ori cu una mare, în timp ce toate apartamentele cu trei sau cinci camere au toate terase spaţioase. Preţul unui metru pătrat în noul bloc este de 795 euro.

La inaugurarea clădirii, pe lângă turul apartamentelor, cei prezenţi au luat parte şi la un mini-spectacol de colinde cântate de micuţii de la Grădiniţa Waldorf, situată la parterul unui alt bloc din cartierul Luceafărul, care, după cum se ştie, mai oferă locatarilor şi sală de fitness, saună, solar, beauty center, cafenea cu terasă, farmacie, cabinete medicale. Pentru colindele cântate, copiii au fost răsplătiţi cu cadouri de Moş Crăciun, care, deşi are nişte zile agitate, şi-a făcut timp să se oprească în ansamblul rezidenţial orădean.

(advertorial)