Firma Selina, prin vocea preşedintelui societăţii, Beniamin Rus, îşi cere „scuze" pentru faptul că a venit cu cele mai bune oferte la licitaţia Bicaciu-Ianoşda şi pentru că nu au contestat-o la timp la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). De asemenea, semnatarii comunicatului se "scuză" şi pentru faptul că, deşi au fost pe primul loc la toate cele cinci poziţii, au primit doar două dintre traseele judeţene pentru deszăpezire. „Desigur, firma care a câştigat este tot Asfamix", aminteşte Rus. Nu sunt uitate nici restanţele de anul trecut pentru deszăpezire, neachitate nici până acum, acesta fiind un alt motiv de „scuze" la adresa şefului CJ Bihor.

Grupul de firme Selina îşi cere „iertare" şi pentru faptul că amatorismul capului administraţiei judeţene a tergiversat luni de zile lucrările de la muzeu, compromiţând 60% din lucrări. Şi lista acestor cereri de „scuze", care poate fi citită integral în comunicatul original alăturat, continuă.

În finalul discursului său, Beniamin Rus a mai adăugat: „Atunci când Radu Ţîrle a venit la conducerea CJ Bihor, eu aveam o părere foarte bună despre el, iar el o părere foarte proastă despre mine. Acum se vede că amândoi ne-am înşelat!".