Vloggerul Selly a fost desemnat cel mai faimos influencer din România în cadrul evenimentului Digital Marketing Forum. Devenit cunoscut în special printre adolescenți datorită trupei 5Gang, Andrei Şelaru a afirmat recent că, într-o singură lună, cheltuie între 10.000 și 20.000 de euro. 

Potrivit Paginademedia.ro, premiul i-a fost acordat în urma unui studiu numit „Attitudes and attention towards advertising on social media". Selly i-a întrecut pe Dorian Popa, Alina Ceuşan sau Adelina Pestriţu.

Influencerul a început să producă clipuri video pe YouTube în 2012, iar de atunci a strâns 3,2 milioane de abonaţi pe canalul său şi peste 1 miliard de vizualizări.

„A fost o mare bucurie să văd rezultatul acestui sondaj. Este o confirmare clară că munca noastră din ultimii doi ani este vizibilă şi dă rezultate. Este o validare a faptului că investiţiile pe care le facem în conţinut şi producţie se reflectă în feedback-ul oamenilor. Le promitem urmăritorilor noştri că vom continua să creăm conţinut de calitate pe YouTube şi să extindem şi pe alte platforme, în special TikTok", a declarat Selly, conform aceleiaşi surse.

Cântăreţ, actor şi co-producător de filme (5Gang, Romina, VTM!), Andrei Şelaru a înfiinţat în 2019 compania Selly Media Network, care a deschis anul acesta un birou de creaţie şi producţie video în Bucureşti.

Presa centrală a scris că tânărul vlogger câştigă aproximativ 10.000 de euro pe lună sau chiar mai mult, doar din YouTube.

„Suma variază mult de la lună la lună. Am arătat exact în Academia de Vlogging câţi bani se pot face pe lună şi pe an doar din monetizarea YouTube. În linii mari, poate fi sub sau peste 10.000 de euro pe lună, în funcţie de vizualizările din luna respectivă şi perioada din an", explică Selly pe Instagram, conform citatului de pe playtech.ro.

De curând, într-o emisiune la Kanal D, Selly a fost întrebat câţi bani cheltuie într-o lună, iar el a răspuns că suma variază între 10.000 şi 20.000 de euro. „Excluzând cheltuielile de producţie şi costurile pe care le au firmele mele, pe plan personal cred că între 10.000 şi 20.000 de euro. Încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat", a dezvăluit Selly în emisiunea de la Kanal D.

La doar 22 de ani, Andrei Şelaru posedă un Mercedes CLS 450, pentru care a plătit 70.000 de euro, şi locuieşte într-un apartament de lux în cartierul Pipera din Bucureşti, pentru care achită o chirie lunară de 2.000 de euro, conform Libertatea.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!