Legendara trupă Semnal M ajunge, vineri seară, la Oradea, în cadrul turnelui aniversar la 35 de ani susţinut în mai multe oraşe din ţară precum Bucureşti, Timişoara sau Baia Mare.
Formaţia va concerta, de la ora 20, la Hanul cu Noroc, local care s-a remarcat în ultima perioadă pentru seria spectacolelor folk care i-a adus în faţa orădenilor pe Ducu Bertzi, Doru Stănculescu sau Mircea Baniciu.

Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervări se pot face la telefon 0740.821.690.

Cunoscută mai ales pentru piese precum "Spune-mi cine eşti" "La fereastra ta", "Tânără dimineaţă", "Bal la Apahida" sau "Poveşti la gura sobei", Semnal M s-a înfiinţat în toamna anului 1976, avându-i în componenţă pe Iuliu Merca (chitară solo, voce), Ştefan (István) Boldijar (solist vocal, chitară bass), Octavian Popovici (chitară), şi Liviu Hrişcu (percuţie), componenţă în care a activat până în 1978.

De-a lungul anilor, trupa a cunoscut mai multe componenţe, iar în 1999, problemele de sănătate ale lui Iuliu Merca (care a şi decedat, ulterior) au dus la venirea în trupă a tânărului şi talentatului chitarist din Baia Mare, Florin Ştefan.

În prezent, componenţa formaţiei este Ştefan Boldijar (voce, chitară bas), Florin Ştefan (chitară, voce), Solomon Francisc (tobe), Nicu Barna (chitară, voce) şi Cătalin Pop (chitară), care pregătesc un nou album.