Începând de joi, 9 mai, senatorul Florian Bodog are birou parlamentar în cartierul Rogerius, unde alegătorii din Colegiul IV pot fi primiţi în audienţe de lunea până vinerea inclusiv. Cabinetul a fost deschis, în prezenţa unor colegi de partid, a preşedintelui PSD Bihor, Ioan Mang, şi a preşedintelui PSD Oradea, Ovidiu Mureşan, pe bulevardul Dacia nr. 108, între filiala Bibliotecii Judeţene şi Poştă.

"Nu întâmplător am ales ziua de 9 Mai", a motivat senatorul Bodog, amintind că în această zi este aniversată atât proclamarea Independenţei de Stat a României (1877), cât şi Victoria împotriva fascismului (1945) şi Ziua Europei (din 1985).

"Consilierii mei vor asigura permanenţă la acest birou, alături de studenţi aflaţi în practică, iar eu voi fi aici miercurea, joia şi vinerea, în funcţie de solicitări. Vreau să discut cu oamenii, să fiu prezent în firme, în parcuri, în tramvaie, pentru că nu este suficient să fii în mijlocul lor doar în campania electorală", a mai spus Bodog.

Orarul de funcţionare a biroului parlamentarului este următorul: de luni până miercuri inclusiv între orele 10-14, joia între 10-18, iar vinerea, când programul este rezervat audienţelor în întregime, de la ora 10 până la 14.