Ca de fiecare dată în preajma sărbătorilor de iarnă, clubul CSM Oradea, în colaborare cu Primaria Oradea şi Asociaţia "Vladimir Angelman" organizează, luni, 17 decembrie, cu începere de la ora 18, la bazinul olimpic "Ioan Alexandrescu", a patra ediţie a meciului caritabil de polo de Crăciun între echipele CSM Oradea - Seniori şi CSM Oradea – Juniori.

Meciul, devenit deja tradiţie, reuşeşte să adune în fiecare an oameni generoşi, care, prin suportul lor, susţin progresele lui Vladimir, un copil diagnosticat cu Sindromul Angelman, şi îi oferă şansa de a accesa terapiile atât de necesare recuperării.

Sindromul Angelman este o tulburare genetică complexă care afectează în primul rând sistemul nervos. Caracteristicile acestei condiţii includ întârzierea dezvoltării, dizabilitatea intelectuală, deteriorarea severă a vorbirii şi probleme cu mişcarea şi echilibrul.

După cum mai anunţă organizatorii evenimentului, datorită susţinerii de care a avut parte până acum, Vladimir a făcut peste 800 de ore de terapie în ultimul an, iar progresele lui sunt uimitoare, depăşind aşteptările.

"Fiecare donaţie sau gând bun îl vor aduce cu un pas mai aproape de primul pas!", mai transmit organizatorii.