Primăria Oradea a anunţat că, din cauza lucrărilor la linia de tramvai, traficul rutier prin sensul giratoriu de la intesecţia strada Primăriei – B-dul Decebal – Calea Aradului, se închide pe toate arterele, inclusiv pe tronsonul dinspre Calea Aradului spre Grădina Zoologică.

Decizia a fost luată, în cursul zilei de luni, de Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Oradea, la solicitarea constructorului, pentru continuarea lucrărilor la prelungirea liniei de tramvai, în cadrul etapei a II-a.

"Traficul rutier se va închide fizic pe strada B-dul Decebal la intersecţie cu strada Calea Aradului, respectiv Calea Aradului intersecţie cu B-dul Decebal în sensul giratoriu existent. Astfel şoferii care merg dinspre Calea Aradului spre Grădina Zoologică vor ocoli pe străzile Traian Blajovici – Vlădeasa iar cei care vin dinspre Decebal înspre Grădina Zoologică vor folosi aceeaşi rută ocolitoare: Calea Aradului – Traian Blajovici – Vlădeasa", arată un comunicat tranmis de Primărie.

Restricţia va fi valabilă timp de o săptămână, respectiv în perioada 21-28 noiembrie, fiind semnalizată corespunzător.

"Conform graficului de lucrări, circulaţia dinspre Grădina Zoologică spre strada Tudor Vladimirescu şi pe strada Primăriei se va redeschide cel mai probabil începând de vineri, 23 noiembrie, în funcţie şi de condiţiile meteo. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat", a mai anunţat Primăria.