Şerban Huidu este internat în stare gravă într-un spital din Austria, după ce miercuri a suferit un accident, pe o pârtie de schi din Innsbruck. Reprezentanţi ai Prima TV au declarat că Huidu este în comă indusă, iar starea sa de sănătate este "nesigură".

Potrivit ziarului Libertatea, care îl citează pe socrul vedetei tv, Matei Vintilă, starea cârcotaşului nu este critică. "Şerban nu este în comă. Îşi mişcă mâinile şi picioarele. Soţia lui este cu el în rezervă. Şerban a recunoscut-o şi a strâns-o de mână când a văzut-o", a spus Vintilă.

Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

UPDATE:

Mihai Găinuşă, care a plecat spre Spitalul Universitar din Innsbruck după ce a aflat de accidentul colegului său, a declarat că Huidu a fost detubat şi şi-a recunoscut soţia. "Şerban a fost detubat, şi-a recunoscut soţia, i-a pupat mâna. Se va face bine, sunt sigur", a afirmat Mihai Găinuşă.

Huidu a fost supus, joi dimineaţă, la 11.30, unei tomografii computerizate, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, a spus, joi, medicului Erich Schumtzhard. El a precizat că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Medicii nu au observat alte complicaţii, spunând că starea lui Huidu este stabilă, dar că trebuie ţinut în continuare sub observaţie.

Reprezentanţii Spitalului Universitar din Innsbruck vor da vineri, la ora 14, un nou buletin medical, urmând să precizeze cât va mai dura recuperarea lui Şerban Huidu şi când va putea fi acesta externat.