Timp de trei zile, mii de orădeni au uitat de griji şi s-au adunat în Parcarea Independenţei, devenită "Casa Serbărilor", de când caravana Timişoreana a poposit în Oradea.
Aici, oaspeţii au aflat istoria berii timişorene, în "butoiul" amenajat în parcare, au participat la concursuri cu premii în bere şi suveniruri şi s-au putut delecta cu mici, frigărui, bere şi cozonac secuiesc.

Încă din prima seară, spectatorii au venit în număr mare pentru a vedea în concert trupa Zero şi formaţia Cargo. Sâmbătă, pe scenă au urcat trupa Zob şi Holograf. Dacă în prima parte a serii, publicul a fost mai anemic, când membrii formaţiei Holograf, în frunte cu Dan Bitmann, au cântat o parte din piesele lor de succes, printre care şi celebra "Ţi-am dat un inel", spiritele s-au mai animat.

În ultima zi a Serbărilor, orădenii de toate vârstele s-au adunat la un concert Pasărea Colibri. Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Marius Baţu şi Vladi Cnejevici au cântat melodii legendare precum "Odată am omorât o vrabie", "Miruna", "Vinovaţii fără vină", "Hei tramvai" şi "Andri Popa".

Organizatorii evenimentului se declară încântaţi de numărul mare al celor din public. "În total, în cele trei zile, Casa Serbărilor a fost vizitată de aproximativ 60.000 de orădeni", susţin cei de la Timişoreana.