Primăria Nucet, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bihor, organizează, în perioada 16-18 februarie, o nouă ediţie a Serbărilor Zăpezii de la Vârtop. Pe pârtia Piatra Grăitoare se vor ţine o serie de concursuri de schi şi snowboard, iar lângă se vor organiza concerte.

Invitaţii speciali de anul acesta sunt formaţia Maxim şi Alex Velea. Aceştia vor urca pe scenă în seara de sâmbătă, de la ora 20.10, respectiv 21.30. Recitalul lui Alex Velea va fi urmat de tradiţionala coborâre cu torţe a salvamontiştilor pe pârtia Piatra Grăitoare, programată la ora 22.20, respectiv de un foc de artificii, programat să înceapă la ora 22.30.

Evenimente interesante sunt anunţate şi pentru vineri şi duminică. Vineri, pe scenă vor urca, între alţii, Ina Rus şi Daria Oprea, în timp ce duminică vor cânta mai mulţi solişti de muzică populară, între care Simona Brişcan, Vlăduţa Lupău şi Diana Selagea.

Evenimentul este organizat de Primăria Nucet, Consiliul Local Nucet, Consiliul Judeţean Bihor, Fundatia Euroregiunea Bihor Hajdu Bihar şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor.