Primăria oraşului Nucet, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, organizează în perioada 15-17 februarie, cea de-a treia ediţie a Serbărilor Zăpezii pe complexul de schi "Piatra Grăitoare", inaugurat în 2010.

Serbările vor începe vineri, de la ora 17, cu discotecă în aer liber, atmosfera fiind încălzită de Dj Foya, urmând ca între orele 19 şi 21, turiştii să poată schia gratuit.

Sâmbătă, între orele 11 şi 13, participanţii vor fi angrenaţi în concursuri cu surprize, în timp ce de la ora 15 vor începe recitalurile de muzică populară oferite de Ansamblul din Şuncuiuş, Ansamblul "Dumbrava" din Bălnaca, Ansamblul "Muguri şi mlădiţe de tezaur" din Beiuş şi de Ansamblul Profesionist Crişana alături de Leontin Ciucur şi Cornel Borza.

De la ora 18, vor cânta Lucian Oros, trupa Acces şi Natalia Selegean, fostă finalistă la X Factor România, partea muzicală a serii fiind încheiată cu un concert oferit, de la ora 20, de trupa DJ Project.

De la ora 20.50, spectatorii vor putea urmări coborârea cu torţe pe pârtie a salvamontiştilor bihoreni, urmată, de la ora 21, de un foc de artificii.

Duminică, în ultima zi a serbărilor, de la ora 10.30, muzica va fi asigurată din nou de DJ Foya, în paralel urmând să fie organizate din nou concursuri. Acestea vor continua şi de la ora 11, însă, de data aceasta pe scenă vor urca interpreţii de muzică etno Sabina Leonte şi Sânziana Toader, prezentator al evenimentului fiind Victor Mihalcea.