Deputatul Ştefan Seremi, care este în acelaşi timp preşedintele PDL Bihor, a declarat sâmbătă că propunerea lui Victor Ponta ca PSD şi PNL-PC să înregistreze juridic o alianţă politică ce îşi asumă programul Agenda 2019, este nefezabilă. "Cred că domnul Ponta s-a grăbit să spună acestea. O alianţă între PSD şi PNL, oricum, dacă se va produce vreodată, nu va fi de lungă durată şi nu cred că va fi aprobată de membrii celor două partide, pentru că au doctrine total diferite. Este total împotriva naturii", a declarat Seremi.

Deputatul s-a arătat sceptic şi în ce priveşte alianţa între PNL şi PC, afirmând că cele două formaţiuni politice "îşi văd doar de interese" şi se folosesc una de cealaltă. "Este o alianţă între un partid şi un trust mass media", a spus Seremi.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a propus, pe blogul personal, formarea unei alianţe politice, înregistrată juridic, între PSD, şi PNL-PC, care să înceapă să funcţioneze la nivel politic şi parlamentar imediat după înscriere şi la nivel local în termen de maxim trei luni.